Advies & Bemiddeling

Advies & Bemiddeling

Het pakket Advies & Bemiddeling sluit aan bij de specifieke vragen en behoeften van starters,  doorstromers, oversluiters en/of ondernemers op de woningmarkt.

Advies voor het uitbrengen van een bod op de nieuwe woning

Bij het pakket Advies & Bemiddeling is het pakket Deeladvies inbegrepen. Dat wil zeggen dat je al vóór de aankoop van een andere woning duidelijkheid krijgt over wat exact aan hypotheek en maandlasten mogelijk is. Ik geef je inzicht in welke risico’s je loopt gedurende de looptijd van je hypotheek. Je kunt dan een bewuste keuze maken welke verzekeringen je daarvoor wilt afsluiten, bijvoorbeeld bij overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Het pakket Deeladvies kan ook los van het pakket Advies & Bemiddeling voor niet-Starters worden afgenomen. Kijk hier voor meer informatie over het pakket Deeladvies.

Advies na acceptatie van het bod op een nieuwe woning

Is het bod op jouw nieuwe woning geaccepteerd, dan kunnen we meteen stappen zetten in het traject Advies & Bemiddeling. We bespreken onder andere de mogelijke verzekeringen, zoals een overlijdensrisico verzekering, en de rentevast periode. Daarna bespreken we samen uitvoerig de offerte van de hypotheekverstrekker en de verzekeraar. Ik leg je alles duidelijk uit, zodat je een welbewuste keuze kunt maken. Het advies dat ik verstrek is maatwerkadvies en volledig op jouw specifieke situatie afgestemd.

Overdracht van de woning en vervolg

Na het Advies & Bemiddelingstraject kan de overdracht van de woning plaatsvinden, waarbij ik je naar de notaris begeleid.Na ongeveer 3 jaar neem ik contact met je op om te vragen hoe het met je gaat en of er nog behoefte is aan een gesprek. Ontstaat er tussentijds een situatie die voor financiële onrust zorgt, dan kun je mij benaderen voor advies. Zo blijf ik graag betrokken, met als doel financiële rust te creëren en te behouden in jouw woonsituatie.

Verrekening pakket Deeladvies

Indien je binnen zes maanden gebruik maakt van het Advies & Bemiddelingstraject, wordt het bedrag voor Deeladvies verrekend met het totaalbedrag voor het pakket Advies & Bemiddeling. De verrekening vindt plaats exclusief BTW.

 

 

Overzichtelijke pakketten

Duidelijkheid geeft financiële rust

Kennismakingsgesprek

Gratis
 • Indicatie maximale hypotheek
 • Globale indicatie maandlast
 • Informatie over mogelijke vervolgstappen
 • Kennismaking met unieke werkwijze

Deeladvies

Verkort advies voor starter en doorstromer
 • Inzicht in risico gedurende looptijd van hypotheek in situatie van overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.
 • Bespreken van rentevast periodes, aflostermijnen en hypotheekvorm.
 • Vóór het kopen van een andere woning duidelijkheid over wat dat exact betekent met betrekking tot invulling en maandlasten, met als resultaat financiële rust.

Advies & Bemiddeling

Afgestemd op de specifieke behoeften en vragen van starters, doorstromers, oversluiters en ondernemers
 • Alles van pakket Deeladvies
 • Maatwerk welke verzekeraar het beste past in verband met overlijdensrisicoverzekering.
 • Offerte van verstrekker en verzekeraar bespreken.
 • Begeleiding naar de notaris toe.
 • Evaluatiegesprek

Contact

Mounestrjitte 17 9247 AM Ureterp

T :  06-40058495

Bestanden

AFM: 12044193  Kifid: 300.016458

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Dan kun je contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Ik zorg er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Advies bij jou thuis

Liever een afspraak in een vertrouwde omgeving, zoals thuis? Dan kan dat ook! Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share This