Jeanet van Marion

Over Jeanet van Marion

Na 16 jaren gewerkt te hebben bij de Rabobank organisatie ben ik in 2017 gestart als onafhankelijk hypotheek adviseur. Mijn onafhankelijkheid is gewaarborgd door geen samenwerkingsverbanden aan te gaan met verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Ik heb kantoor aan huis in Ureterp, maar kom ook op afspraak bij mijn klanten thuis.

Mijn wens om voor mezelf te beginnen kwam voort uit het verlangen mijn klanten op mijn eigen manier te adviseren. Het verlangen naar authenticiteit en onafhankelijk advies staat onder druk bij het werken voor een grote organisatie. Grote organisaties werken vanuit processen en protocollen om controle te houden op medewerkers, in plaats van op basis van vertrouwen. Vertrouwen is juist de basis waarop ik werk met mijn klanten en dit is wederzijds.

Zorgvuldig opgebouwde expertise

Mijn expertise is opgebouwd uit een samenhang van persoonlijke ontwikkeling, mensenkennis, mijn opleiding tot hypotheekadviseur en hypothecair planner en uiteraard jarenlange ervaring.

Onderscheidend

Ik onderscheid mij door mijn klanten volledig bij de hand te nemen en zorgeloos door het gehele proces te leiden. Ik ben geïnteresseerd in mensen en vooral het verhaal achter de mensen. Het is erg boeiend om mensen te helpen bij het realiseren van hun woonwensen. En ze daarin te spiegelen en met ze te sparren. Door me in mijn klanten te verdiepen weet ik wat de werkelijke behoefte is en kan ik mijn advies daar naadloos op aansluiten.

De kracht van Hypotheekadvieskantoor Jeanet van Marion

Mijn kracht is dat ik open sta voor het verhaal van mijn klanten en dat combineer met het zakelijke. Daarnaast ben ik erg vasthoudend, wat in deze branche echt nodig is. Want tussen het vinden van het optimale plaatje en het verwezenlijken daarvan zitten meestal obstakels die uit de weg geruimd moeten worden. Wanneer ik samen met de klant het optimale plaatje heb gevonden, gebruik ik mijn kracht en doorzettingsvermogen om dit te verwezenlijken. Ik zal er alles aan doen om dit bij de geldgever voor elkaar te krijgen.

Jeanet van Marion

Jeanet van Marion

Hypotheekadviseur

Ik onderscheid mij door mijn klanten volledig bij de hand te nemen en zorgeloos door het gehele proces te leiden.

Contact

Mounestrjitte 17 9247 AM Ureterp

T :  06-40058495

Bestanden

AFM: 12044193  Kifid: 300.016458

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Dan kun je contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Ik zorg er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Advies bij jou thuis

Liever een afspraak in een vertrouwde omgeving, zoals thuis? Dan kan dat ook! Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share This