Doorstromer op de woningmarkt

Op zoek naar een ander huis!

Als doorstromer op de woningmarkt heb je een veranderde woonbehoefte gekregen door veranderde omstandigheden.

Omstandigheden die je woonbehoefte beïnvloeden:

Je gezinssituatie is gewijzigd.

Je bent bijvoorbeeld gescheiden en de kinderen wonen wel of niet bij jou. Of je hebt bijvoorbeeld een nieuwe relatie met wel of geen kinderen.

Je inkomen is gewijzigd.

Het inkomen kan wijzigen bij je huidige werkgever of door werkloosheid. Je inkomen kan gedaald of gestegen zijn door verandering van werkgever.

Je vermogen is gewijzigd.

Je vermogen kan wijzigen door bijvoorbeeld een erfenis.

Je wilt geld overhouden.

Je wilt bijvoorbeeld meer geld overhouden voor je hobby’s of studerende kinderen.

Persoonlijk adviseur:

Als onafhankelijk hypotheekadviseur bekijk ik samen met jou welke mogelijkheden er zijn en wat voor invloed dit heeft op bijvoorbeeld de maandlasten. Jouw situatie als doorstromer vergt aandacht van een persoonlijk adviseur. Ik help je graag om jouw mogelijke droomwoning aan te kunnen kopen.

Referenties

Wil je weten hoe andere starters mijn dienstverlening hebben ervaren?
Op de pagina Referenties vind je meer ervaringsverhalen.

Al een hele lange tijd hadden we geen goed gevoel over onze hypotheek. Naar onze mening was de hypotheek een snelle verkoop geweest. Om weer financiële rust te creëren hebben we Jeanet gevraagd om eens goed naar de hypotheek en onze huidige situatie te kijken. We wilden ook weten wat onze mogelijkheden waren om te investeren in een nieuwe keuken en badkamer. Daarom hebben we gebruik gemaakt van het Deeladvies.
Lees meer…

Frank en Anja

Doorstromers op de woningmarkt, nieuwbouwwoning

Contact

Mounestrjitte 17 9247 AM Ureterp

T :  06-40058495

Bestanden

AFM: 12044193  Kifid: 300.016458

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Dan kun je contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Ik zorg er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Advies bij jou thuis

Liever een afspraak in een vertrouwde omgeving, zoals thuis? Dan kan dat ook! Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share This