Deeladvies

Deeladvies voor doorstromers, oversluiters en/of ondernemers

Tijdens het deeladviesgesprek ga ik uitgebreid in op hoe het plaatje er uit komt te zien met de verkoop van de eigen woning. Wat blijft er over, is er eventueel een restschuld. Is er nog een kapitaalverzekering die afgekocht kan worden waardoor er geen restschuld ontstaat, maar juist een grotere overwaarde. Daarnaast lopen er vaak nog oude hypotheken waarbij oude regels gelden. Wanneer je jouw eigen woning nog niet hebt verkocht, maar al wel een nieuwe woning aankoopt, krijg je te maken met de dubbele woonlastentoets. Dan moeten we kijken of er voldoende eigen geld is.

Deeladvies: het creëren van financiële rust

Al deze zaken komen aan bod tijdens het deeladviesgesprek. Ik bekijk het totaalplaatje en laat je exact zien wat de mogelijkheden zijn. Door middel van het deeladviesgesprek creëer ik bewustwording en financiële rust. Je weet al vóór de aankoop van een andere woning exact wat je maximale hypotheek en maandlasten zijn. Bovendien geef ik inzicht in welke risico’s je loopt gedurende de looptijd van je hypotheek. Bijvoorbeeld situaties als bij overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. En welke verzekeringen je daarvoor kunt afsluiten.

Te hoge maandlasten of geen overzicht in je huidige hypotheek?

Vind je op dit moment je lasten te hoog? Of heb je geen overzicht meer in je huidige hypotheek? Ook dan kun je gebruik maken van het pakket Deeladvies. Samen met jou maak ik de huidige situatie inzichtelijk en onderzoek ik mogelijke oplossingen. Zo kan ik voor je onderzoeken of we de hypotheek intern kunnen oversluiten door het rentecontract bij huidige verstrekker open te breken. Of wellicht is het een optie de hypotheek te wijzigen zonder een rentecontract open te breken. Ook het afkopen van een kapitaalverzekering of de hypotheek omzetten naar een andere aflossingsvorm kan een oplossing bieden. Door op deze manier de huidige situatie onder de loep te nemen en nieuwe oplossingen te vinden, wil ik financiële rust voor je creëren.

Voor starters

Voor starters geeft een kennismakingsgesprek vaak al voldoende indicatie van de maximale hypotheek en maandlasten en kunnen we na acceptatie van het bod meteen overgaan tot Advies & Bemiddeling. Een deeladvies is in dat geval niet nodig.

Overzichtelijke pakketten

Duidelijkheid geeft financiële rust

Kennismakingsgesprek

Gratis
 • Indicatie maximale hypotheek
 • Globale indicatie maandlast
 • Informatie over mogelijke vervolgstappen
 • Kennismaking met unieke werkwijze

Deeladvies

Verkort advies voor starter en doorstromer
 • Inzicht in risico gedurende looptijd van hypotheek in situatie van overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.
 • Bespreken van rentevast periodes, aflostermijnen en hypotheekvorm.
 • Vóór het kopen van een andere woning duidelijkheid over wat dat exact betekent met betrekking tot invulling en maandlasten, met als resultaat financiële rust.

Advies & Bemiddeling

Afgestemd op de specifieke behoeften en vragen van starters, doorstromers, oversluiters en ondernemers
 • Alles van pakket Deeladvies
 • Maatwerk welke verzekeraar het beste past in verband met overlijdensrisicoverzekering.
 • Offerte van verstrekker en verzekeraar bespreken.
 • Begeleiding naar de notaris toe.
 • Evaluatiegesprek

Contact

Mounestrjitte 17 9247 AM Ureterp

T :  06-40058495

Bestanden

AFM: 12044193  Kifid: 300.016458

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Dan kun je contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Ik zorg er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Advies bij jou thuis

Liever een afspraak in een vertrouwde omgeving, zoals thuis? Dan kan dat ook! Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share This