Starter op de woningmarkt

Je eerste huis kopen. Spannend…

Ga jij voor het eerst een eigen woning kopen? Dan komt er heel veel op je af. Als onafhankelijk hypotheekadviseur help ik je graag zorgeloos door het hele proces, op mijn eigen manier. Want denken vanuit oplossingen maakt meer mogelijk dan denken vanuit problemen.

Voor jou als starter in de woningmarkt is er vaak meer mogelijk dan direct zichtbaar. Zo is er bijvoorbeeld de starterslening of de ouder-kind hypotheek. Ook kun je een schenking als inbreng van eigen middelen bij de aankoop van je woning gebruiken. Ik help je om uit te zoeken welke mogelijkheden er voor jou zijn om jouw droomhuis te realiseren.

Antwoorden gebaseerd op jouw persoonlijke situatie

Ik beantwoord jouw vragen op basis van jouw persoonlijke situatie, zoals:

  • Waar vind ik een geschikte woning?
  • Kan ik beter een bestaande of een nieuwbouw woning kopen?
  • Hoe moet ik onderhandelen?
  • Waar moet een koopovereenkomst aan voldoen?
  • Met welke kosten moet ik rekening houden?
  • Hoeveel kan ik lenen?
  • Wat is de beste hypotheek?
  • Waar kan ik die afsluiten en hoe hoog zijn dan de maandlasten?

Referenties

Wil je weten hoe andere starters mijn dienstverlening hebben ervaren?
Op de pagina Referenties vind je meer ervaringsverhalen.

Als starter op de woningmarkt heb ik net mijn eerste woning gekocht. Er komt heel veel op je af, zeker als je alleen bent. Jeanet legde alles heel helder uit en indien nodig herhaalde ze het, tot alles mij volledig duidelijk was. Daardoor kon ik met een zeker gevoel de juiste beslissingen nemen.
Lees meer…

Tieneke

Starter op de woningmarkt

Contact

Mounestrjitte 17 9247 AM Ureterp

T :  06-40058495

Bestanden

AFM: 12044193  Kifid: 300.016458

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Dan kun je contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Ik zorg er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Advies bij jou thuis

Liever een afspraak in een vertrouwde omgeving, zoals thuis? Dan kan dat ook! Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share This