Hypotheek oversluiten

Is het slim je hypotheek over te sluiten?

Ook als je geen behoefte hebt om te verhuizen, kan het heel aantrekkelijk zijn om je hypotheek over te sluiten. Samen bekijken we wat jouw drijfveer is om over te sluiten en wat voor invloed dit op je situatie heeft.

Wat is jouw drijfveer voor oversluiten?

De rente is laag

Bij een lage rente kan het verstandig zijn om je hypotheek over te sluiten of over te stappen naar een nieuwe verstrekker.

Je bent ontevreden over je huidige verstrekker

Als je ontevreden bent over je huidige hypotheekverstrekker kan het verstandig zijn over te stappen naar een nieuwe verstrekker.

Je hebt geen overzicht

Je wilt inzicht in je huidige situatie. Je hebt bijvoorbeeld een woekerpolis of je huis ‘staat onder water’. Of je wilt graag inzicht in je situatie omdat je je woning wilt verbeteren.

Je wilt meer financiële ruimte

Je wilt de mogelijkheden onderzocht hebben voor een eventuele verhoging van je hypotheek in een kredietvorm om meer financiële ruimte te creëren.

Ik help je de juiste beslissing te nemen:

Als onafhankelijk hypotheekadviseur geef ik je graag inzicht in je huidige situatie. Een hypotheek oversluiten kan heel aantrekkelijk zijn, maar er zijn wel zaken waar je rekening mee moet houden. Als we weten wat jouw drijfveer is, gaan we kijken wat de kosten zijn voor het vroegtijdig oversluiten voor het rentecontract verlopen is. Ik onderzoek graag voor jouw specifieke situatie of het rendabel is om over te sluiten. Ik zet de mogelijkheden voor je op een rij zodat je een goed overzicht hebt. Daarmee voorkom je dat je achteraf een verkeerde beslissing hebt genomen.

Referenties

Wil je weten hoe anderen mijn dienstverlening hebben ervaren?
Lees hier meer referenties

Jeanet heeft er alles aan gedaan om een goed inzicht te krijgen in onze huidige situatie en naar welke situatie we toe wilden. Naast dat ze vasthoudend en vriendelijk is, is ze echt ongelooflijk ervaren en weet ze heel veel. Bovendien heeft ze een uitstekend professioneel netwerk met wie ze kan overleggen. Ik heb nooit iets gesnapt van hypotheken, maar Jeanet heeft alles zo duidelijk uitgelegd, dat ik samen met mijn vriendin Hetty gefundeerde beslissingen heb kunnen nemen. Lees meer…

Hetty en Henny

Oversluiters op de woningmarkt

Contact

Mounestrjitte 17 9247 AM Ureterp

T :  06-40058495

Bestanden

AFM: 12044193  Kifid: 300.016458

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Dan kun je contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Ik zorg er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Advies bij jou thuis

Liever een afspraak in een vertrouwde omgeving, zoals thuis? Dan kan dat ook! Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share This