Verzekeringen

Verzekeringen

Een goed hypotheekadvies omvat ook advies over de verzekeringen. Bij mijn pakketten voor hypotheekadvies is daarom altijd het advies voor verzekeringen opgenomen.

Bewustwording en financiële rust

Financiële rust omvat het gehele plaatje. Dus al heb je de hypotheek goed geregeld, wat gebeurt er dan bijvoorbeeld bij overlijden of bij het verlies van een baan? Tijdens mijn adviesgesprekken wil ik bewustwording creëren. Ik wil de zorg bespreken, duidelijk maken waar alles op gebaseerd is en hoe de financiële situatie er uit ziet bij bijvoorbeeld overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.

Wanneer alles duidelijk besproken is, kun je een weloverwogen beslissing nemen hoe je een en ander geregeld wilt hebben. Zodat je je voor de toekomst geen zorgen hoeft te maken en niet voor verrassingen komt te staan bij vervelende situaties.

Deeladvies voor gewijzigde situatie of financiële onrust

Heb je al een hypotheek lopen, maar ben je er niet zeker van of alles goed geregeld is? Of zijn er wijzigingen in je situatie? Ik kijk graag samen met je naar de huidige hypotheek en naar de mogelijkheden om financiële rust te creëren door het afsluiten van passende verzekeringen. In mijn Deeladvies geef ik je inzicht in je huidige situatie en bespreken we de mogelijkheden. Kijk hier voor meer informatie over het Deeladvies.

Soorten verzekeringen

  • Kapitaalverzekeringen
  • Beleggingsverzekeringen
  • Overlijdensrisicoverzekeringen
  • Woonhuisverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Woonlastenverzekering
    • Dekking bij arbeidsongeschiktheid
    • Dekking bij werkloosheid

 

Contact

Mounestrjitte 17 9247 AM Ureterp

T :  06-40058495

Bestanden

AFM: 12044193  Kifid: 300.016458

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Dan kun je contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Ik zorg er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Advies bij jou thuis

Liever een afspraak in een vertrouwde omgeving, zoals thuis? Dan kan dat ook! Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share This