Referenties

Tevreden klanten

Ik wil graag dat je tevreden bent. Daarom vraag ik mijn klanten naar hun ervaring.

We zijn erg blij met de ondersteuning die Jeanet heeft geboden. Als starters en internationals in Nederland maakte ze het proces eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen. Vanaf het allereerste begin van onze aanvraag was ze erg behulpzaam en ondersteunend, ze beantwoordde onze vragen en zorgen snel en in duidelijk Engels! Ze deed het onmogelijke en behandelde alle stress die gepaard gaat met het vinden van een hypotheekverstrekker. Ze e-mailde ons ook met alle informatie, inclusief maandelijkse kosten, vergoedingen enz. Zodat we een weloverwogen beslissing konden nemen. Het was een genoegen om met haar samen te werken.

Tugba en Seyit

Jeanet van Marion is iemand die naast haar professionele kennis ook kijkt naar de persoon en wat werkelijk past bij diegene. Het is iemand die je blindelings kan vertrouwen omdat ze volledig zuiver en eerlijk handelt en het beste met haar klanten voor heeft! Een belangrijke verandering waar de gehele zakelijke wereld een voorbeeld aan zou mogen nemen!

Melanie

Ondernemer

Jeanet heeft er alles aan gedaan om een goed inzicht te krijgen in onze huidige situatie en naar welke situatie we toe wilden. Naast dat ze vasthoudend en vriendelijk is, is ze echt ongelooflijk ervaren en weet ze heel veel. Bovendien heeft ze een uitstekend professioneel netwerk met wie ze kan overleggen. Ik heb nooit iets gesnapt van hypotheken, maar Jeanet heeft alles zo duidelijk uitgelegd, dat ik samen met mijn vriendin Hetty gefundeerde beslissingen heb kunnen nemen. Lees meer…
Hetty en Henny

Oversluiters op de woningmarkt

Jeanet heeft ons geweldig goed geadviseerd en bijgestaan. Dankzij Jeanet hebben wij een goed passende hypotheek kunnen afsluiten voor ons zelfbouwhuis. De complexiteit van de opdracht was groot. Jeanet heeft ons van begin tot eind met goede raad en adviezen bijgestaan en heeft voor ons de best mogelijke deal gesloten.
Robert en Marije

Al een hele lange tijd hadden we geen goed gevoel over onze hypotheek. Naar onze mening was de hypotheek een snelle verkoop geweest. Om weer financiële rust te creëren hebben we Jeanet gevraagd om eens goed naar de hypotheek en onze huidige situatie te kijken. We wilden ook weten wat onze mogelijkheden waren om te investeren in een nieuwe keuken en badkamer. Daarom hebben we gebruik gemaakt van het Deeladvies.
Lees meer…
Frank en Anja

Doorstromers op de woningmarkt, nieuwbouwwoning

Bij de bank liepen we tegen bepaalde zaken aan waardoor de bank geen hypotheek voor ons kon regelen. Jeanet van Marion pakte dit meteen goed op door bij verschillende hypotheekverstrekkers te informeren naar welke gegevens nodig waren zodat wij wel een hypotheek konden krijgen. Haar betrokkenheid gaat heel ver. Eigenlijk heeft ze in het hele traject als een aankoopmakelaar met ons meegedacht.
Lees meer…
Koen en Sandra

Starters op de woningmarkt

Jeanet heeft ons veel werk uit handen genomen. Ze heeft ook veel initiatief getoond door te bellen en te mailen met onze werkgevers. We hebben haar dienstverlening als heel persoonlijk en meedenkend ervaren. Ze kwam bij ons thuis op tijdstippen dat het ons paste, dat was voor ons ook erg prettig. Lees meer…
Albert en Désireé

Doorstromer en starter op de woningmarkt

Wij hebben Jeanet van Marion leren kennen als een gedreven vakvrouw. Uiterst deskundig en uitstekend thuis in de hypotheekjungle van vele aanbieders en hypotheekvormen. De afstand Ureterp-Nieuwegein was voor haar geen probleem om ons thuis te adviseren. Empathisch en vertrouwenwekkend. Goed inspelend op onze specifieke complexe wensen, die tot kwalitatief perfect maatwerk hebben geleid. Op het hoogtepunt van het aankoopproces zaten wij op een reeds geplande vakantie op de Canarische eilanden. Uniek dat zij met een mandaat van ons de koop kon afronden. Het was een verrassing voor ons dat zij ook aanwezig was bij de notaris in Arnhem. Back in town. Na 46 jaar zijn wij weer terug in Arnhem. In een prachtig appartement pal aan de Rijn. Mede dankzij de bezielende en enthousiaste begeleiding van Jeanet.
Frans en Elske

Toen we bij Jeanet aanklopten voor een hypotheekadvies was zij eigenlijk onze laatste hoop. We hadden net de koopakte getekend toen we te horen kregen dat we bij de gewone banken niet terecht konden voor een hypotheek. Onze aankoopmakelaar verwees ons naar Jeanet en daar zijn we heel blij mee. Jeanet heeft gelijk actie ondernomen toen ze ons verhaal hoorde. Zij zag de mogelijkheid om met maatwerk toch een hypotheek voor ons te regelen. Diezelfde week kwam ze langs en heeft ze rustig uitgelegd hoe ze te werk wilde gaan. We hebben nog even in spanning gezeten terwijl de bank het voorstel beoordeelde maar uiteindelijk is het gelukt!

Jeanet heeft zich ingeleefd in onze situatie om ons van goed advies te voorzien. Ook heeft ze de dingen helder uitgelegd en er zorg voor gedragen dat we een goed gevoel hadden bij de keuzes die we maakten. Waren we maar gelijk naar Jeanet gegaan voor hypotheekadvies..

Rozemarijn en Frank

Wij zijn heel positief over de dienstverlening van Jeanet van Marion. Dit is onze eerste koopwoning en we hadden al eens ergens advies ingewonnen. Maar van Jeanet waren we meteen erg gecharmeerd. Ze heeft ons adequaat geholpen en heel snel de slagen geslagen die geslagen moesten worden. Ze stond meteen klaar om ons te helpen bij een toch wel gecompliceerde situatie. Heel kordaat heeft ze ons van informatie voorzien en goed advies gegeven.
Lees meer…
K & M

Ondernemer en starter op de woningmarkt

Als starter op de woningmarkt heb ik net mijn eerste woning gekocht. Er komt heel veel op je af, zeker als je alleen bent. Jeanet legde alles heel helder uit en indien nodig herhaalde ze het, tot alles mij volledig duidelijk was. Daardoor kon ik met een zeker gevoel de juiste beslissingen nemen.
Lees meer…
Tieneke

Starter op de woningmarkt

We zaten zelf in een hele hectische en drukke periode met onder andere de verkoop van ons eigen huis en de zwangerschap. Ons hoofd zat helemaal vol en we waren het overzicht al snel kwijt. Maar Jeanet van Marion nam ons veel werk uit handen, meer dan je zou verwachten van een hypotheekadviseur. Lees meer…
Yvonne en Danny

Doorstromers op de woningmarkt

Contact

Mounestrjitte 17 9247 AM Ureterp

T :  06-40058495

Bestanden

AFM: 12044193  Kifid: 300.016458

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Dan kun je contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Ik zorg er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Advies bij jou thuis

Liever een afspraak in een vertrouwde omgeving, zoals thuis? Dan kan dat ook! Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share This