Referentie 'Starters op de woningmarkt'

K & M

Wij zijn heel positief over de dienstverlening van Jeanet van Marion. Dit is onze eerste koopwoning en we hadden al eens ergens advies ingewonnen. Maar van Jeanet waren we meteen erg gecharmeerd. Ze heeft ons adequaat geholpen en heel snel de slagen geslagen die geslagen moesten worden. Ze stond meteen klaar om ons te helpen bij een toch wel gecompliceerde situatie. Heel kordaat heeft ze ons van informatie voorzien en goed advies gegeven. Het was voor ons heel erg fijn om terug te kunnen vallen op de expertise van Jeanet. Ook omdat ze heel rustig naar het proces meekeek als totaal en dat was heel prettig.

Wat we ook in Jeanet prijzen is dat ze recht door zee is. Ze houdt niet van schimmig gedoe of het achterhouden van informatie. Je weet wat je aan haar hebt en daardoor weet je ook: wat Jeanet zegt daar kun je op vertrouwen dat het klopt. Ze neemt uitgebreid de tijd om alle facetten goed door te spreken. Ze vindt het erg belangrijk dat alles goed besproken is en dat je weet waar je aan toe bent. En ze komt naar je toe op locatie, dat hebben we ook als heel prettig ervaren. Ze was heel begaan met het proces. We merkten dat het van beide kanten goed voelde en dat ze er samen met ons helemaal voor wou gaan.

K & M

Ondernemer en starter op de woningmarkt

Contact

Mounestrjitte 17 9247 AM Ureterp

T :  06-40058495

Bestanden

AFM: 12044193  Kifid: 300.016458

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Dan kun je contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Ik zorg er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Advies bij jou thuis

Liever een afspraak in een vertrouwde omgeving, zoals thuis? Dan kan dat ook! Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share This