Referentie 'Doorstromers op de woningmarkt'

Albert en Désireé

Wij hebben onze droomwoning in Groningen gekocht via aankoopmakelaar Marian Nissink. Zij adviseerde Hypotheekadvieskantoor Jeanet van Marion voor de hypotheek.

We hadden al bij een andere hypotheekadviseur een berekening laten maken. Op basis van die berekening hadden we de woning aangekocht. Helaas bleek dit advies niet te kloppen. Er was met verkeerde bedragen gerekend en onze leencapaciteit bleek in werkelijkheid veel lager te liggen.

Toen we dit constateerden heeft Jeanet ons gelijk gerust kunnen stellen. We hadden er daardoor meteen vertrouwen in dat het wel goed zou komen. Jeanet heeft een nieuwe berekening voor ons gemaakt en een stappenplan om de hypotheek voor onze droomwoning rond te krijgen:

We hebben onze ouders om een schenking gevraagd waarmee we onze studielening konden aflossen. Dat scheelde aanzienlijk in onze kosten waardoor we meer hypotheek konden krijgen.

Daarnaast hebben we een verklaring voor toekomstige inkomensstijging van onze werkgever gekregen. Wij zitten allebei in het onderwijs en daar is het gebruikelijk dat je inkomen ieder jaar een trede stijgt. Jeanet heeft een opzet gemaakt hoe we deze verklaring konden aanvragen en hoe het geformuleerd moest worden zodat de bank er akkoord mee zou gaan.

Door te investeren in zonnepanelen bij de aanschaf van onze woning konden we meer hypotheek krijgen en hoefden we minder eigen geld in te brengen.

Jeanet heeft ons heel veel werk uit handen genomen. Ze heeft ook veel initiatief getoond door te bellen en te mailen met onze werkgevers. We hebben haar dienstverlening als heel persoonlijk en meedenkend ervaren. Ze kwam bij ons thuis op tijdstippen dat het ons paste, dat was voor ons ook erg prettig.

Albert en Désireé

Doorstromer en starter op de woningmarkt

Contact

Mounestrjitte 17 9247 AM Ureterp

T :  06-40058495

Bestanden

AFM: 12044193  Kifid: 300.016458

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Dan kun je contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Ik zorg er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Advies bij jou thuis

Liever een afspraak in een vertrouwde omgeving, zoals thuis? Dan kan dat ook! Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share This