Referentie 'Doorstromers op de woningmarkt'

Frank en Anja

12 jaar geleden hebben we een hypotheek afgesloten bij een grote bank. Al die jaren hebben we geen goed gevoel over onze hypotheek gehad. Naar onze mening was de hypotheek een snelle verkoop geweest. Om weer financiële rust te creëren hebben we Jeanet gevraagd om eens goed naar de hypotheek en onze huidige situatie te kijken. We wilden ook weten wat onze mogelijkheden waren om te investeren in een nieuwe keuken en badkamer. Daarom hebben we gebruik gemaakt van het Deeladvies.

Het advies dat we kregen was erg verrassend. Nadat Jeanet onze mogelijkheden had onderzocht en goed naar onze wensen had geluisterd, adviseerde ze ons om niet meer in onze huidige woning te investeren. De ogen van Frank begonnen meteen te glimmen. En zo begon het balletje te rollen…

We hebben het advies goed op ons laten inwerken. Het is allemaal stapsgewijs gegaan en Jeanet heeft alles heel duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk hebben we een nieuwbouwwoning gekocht. Onze eigen woning konden we vrij snel verkopen aan een belegger, met de mogelijkheid de woning te huren tot onze nieuwbouwwoning klaar is. Jeanet heeft ons zowel bij het koopcontract als het huurcontract geadviseerd.

Een nieuwbouwwoning heeft een onzekere factor voor de bijkomende kosten. Om een buffer te creëren heeft Jeanet geadviseerd onze kapitaalverzekering af te kopen. Dit was zo’n polis waarvan we ons al vaker hadden afgevraagd of het nog zinvol was. Jeanet heeft de verschillende opties voorgerekend waardoor we de juiste keuze konden maken.

Jeanet is voor ons een enorme toegevoegde waarde geweest. Haar advies gaat veel verder dan je normaal van een hypotheekadviseur zou verwachten. We waren geen nummer maar echt haar klant die ze van A tot Z heeft begeleid. Dat gevoel hebben we bij de grote bank nooit gehad. Jeanet gaat voor het persoonlijke, ze kijkt verder dan het dossier dat op haar bureau ligt. Daardoor kon het advies ook een verrassende wending nemen. Dat we deze fantastische stap zouden nemen hadden we vorig jaar niet kunnen bedenken!

Frank en Anja

Doorstromers op de woningmarkt, nieuwbouwwoning

Contact

Mounestrjitte 17 9247 AM Ureterp

T :  06-40058495

Bestanden

AFM: 12044193  Kifid: 300.016458

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Dan kun je contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Ik zorg er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Advies bij jou thuis

Liever een afspraak in een vertrouwde omgeving, zoals thuis? Dan kan dat ook! Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share This