Referentie 'Starters op de woningmarkt'

Koen en Sandra

We zijn via een schoonzus in contact gekomen met Hypotheekadvieskantoor Jeanet van Marion in Ureterp. In eerste instantie waren we voor een hypotheekadvies naar onze bank gegaan. Koen stond als voormalig zelfstandig ondernemer nog ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op het moment dat dit in het hypotheekadviesgesprek ter sprake kwam, werd ons medegedeeld dat er vanwege deze inschrijving geen hypotheek verstrekt kon worden. Het gesprek was daarmee beëindigd.

Jeanet van Marion pakte het echter meteen goed op door bij verschillende hypotheekverstrekkers te informeren naar welke gegevens nodig zijn om met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel een hypotheek te verkrijgen. Ze heeft de benodigde gegevens verzameld en daarmee stond voor ons de weg naar een hypotheek weer open.

De zaken die voor ons wat moeilijker uit te zoeken waren, heeft Jeanet voor ons uitgezocht. Hoewel een andere adviseur het wellicht ook wel had geadviseerd, zijn we ook erg blij met het advies voor een gesplitste lening. Met een gesplitste lening spreid je het risico en kun je je optimale leencapaciteit benutten. Daarmee kwamen wij op het ideale plaatje uit.

Jeanet van Marion heeft een energiebesparende voorziening voor ons geregeld. Jeanet heeft contact met een leverancier voor zonnepanelen. Omdat wij geen zonnepanelen op ons dak willen, heeft deze leverancier een offerte gemaakt voor zonnepanelen op het platte dak van de bijkeuken en de garage. Deze offerte is ook meegenomen in de hypotheekaanvraag.

Wij zijn bijzonder tevreden over de dienstverlening van Jeanet. Ze is enorm betrokken. We konden haar altijd appen of mailen en kregen snel antwoord terug. Haar betrokkenheid gaat zo ver, dat ze zelfs mee geweest is naar de notaris voor de overdracht van de woning. Eigenlijk heeft ze in het hele traject als een aankoopmakelaar met ons meegedacht.

Koen en Sandra

Starters op de woningmarkt

Contact

Mounestrjitte 17 9247 AM Ureterp

T :  06-40058495

Bestanden

AFM: 12044193  Kifid: 300.016458

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Dan kun je contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Ik zorg er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Advies bij jou thuis

Liever een afspraak in een vertrouwde omgeving, zoals thuis? Dan kan dat ook! Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share This