Referentie 'Doorstromers op de woningmarkt'

Yvonne en Danny

Onze makelaar Marian Nissink uit Groningen heeft Hypotheekadvieskantoor Jeanet van Marion aanbevolen voor onze hypotheek.

Wij zijn heel tevreden over de dienstverlening van Jeanet van Marion. We zijn één keer bij haar op kantoor geweest en zij is twee keer bij ons thuis geweest. Dat was voor ons heel handig want dan hoefden we geen oppas te regelen. We vonden het bijzonder dat ze gewoon amicaal met ons omging. Dat zorgde voor een prettige sfeer.

We zaten zelf in een hele hectische en drukke periode met onder andere de verkoop van ons eigen huis en de zwangerschap. Ons hoofd zat helemaal vol en we waren het overzicht al snel kwijt. Maar Jeanet van Marion nam ons veel werk uit handen, meer dan je zou verwachten van een hypotheekadviseur. Jeanet heeft zelfs contact met de advocaat van Yvonne opgenomen om een benodigd document compleet te krijgen. Dat hadden we helemaal niet verwacht. We vonden het ontzettend fijn dat we dat zelf niet hoefden te doen.

Jeanet heeft ons gewezen op de mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen. Uiteindelijk heeft ze daar nog heel veel in betekend om dat voor ons te regelen en op een goede manier rond te krijgen.

Alles werd netjes en keurig afgehandeld door Jeanet. We werden nooit een bepaalde richting op gestuurd. Ze overlegde met ons de mogelijkheden en gaf ons de keuze om datgene te doen waar wij ons goed bij voelden. We hebben daardoor echt het gevoel dat we de zaken geregeld hebben zoals wij het zelf wilden en niet omdat onze adviseur zei dat het zo moest. Als we weer iets hebben met een hypotheek dan zullen we zeker weer naar Jeanet van Marion gaan.

Yvonne en Danny

Doorstromers op de woningmarkt

Contact

Mounestrjitte 17 9247 AM Ureterp

T :  06-40058495

Bestanden

AFM: 12044193  Kifid: 300.016458

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Dan kun je contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Ik zorg er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Advies bij jou thuis

Liever een afspraak in een vertrouwde omgeving, zoals thuis? Dan kan dat ook! Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share This