Ondernemer & hypotheek

Ondernemer en een huis kopen

Of je als ondernemer / ZZP’er nu starter op de woningmarkt, doorstromer of oversluiter bent, het grote verschil tussen jou en niet-ondernemers is de wijze waarop je inkomen wordt gerealiseerd. Voor het verkrijgen van een hypotheek moeten bij ondernemers en ZZP’ers de bedrijfsresultaten worden onderzocht aan de hand van de jaarcijfers en de IB aangiftes.

De meest gunstige oplossing voor jou als ondernemer

Als zelfstandig hypotheekadviseur houd ik alles in eigen hand om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ik leg de gegevens bij verschillende verstrekkers neer om uit te zoeken welke verstrekker de cijfers het meest positief beoordeelt. Voor mij is van belang: ‘welke bank denkt in mogelijkheden voor deze specifieke ondernemer?’ Want elke verstrekker hanteert weer andere voorwaarden. Ik ben altijd op zoek naar de meest gunstige oplossing.

Verantwoord financieren

Wanneer we de mogelijkheden op een rij hebben, is het van belang om een goede balans te vinden tussen verantwoord financieren en het realiseren van jouw droomwoning. Ik leg de mogelijkheden aan je voor en maak inzichtelijk wat voor invloed elke mogelijkheid op jouw persoonlijke situatie heeft. Op deze manier help ik je te komen tot een beslissing die het best bij jou past en waar jij je goed bij voelt.

Referenties

Wil je weten hoe andere starters mijn dienstverlening hebben ervaren?
Op de pagina Referenties vind je meer ervaringsverhalen.

Wij zijn heel positief over de dienstverlening van Jeanet van Marion. Dit is onze eerste koopwoning en we hadden al eens ergens advies ingewonnen. Maar van Jeanet waren we meteen erg gecharmeerd. Ze heeft ons adequaat geholpen en heel snel de slagen geslagen die geslagen moesten worden. Ze stond meteen klaar om ons te helpen bij een toch wel gecompliceerde situatie. Heel kordaat heeft ze ons van informatie voorzien en goed advies gegeven.
Lees meer…

K & M

Ondernemer en starter op de woningmarkt

Contact

Mounestrjitte 17 9247 AM Ureterp

T :  06-40058495

Bestanden

AFM: 12044193  Kifid: 300.016458

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Dan kun je contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Ik zorg er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Advies bij jou thuis

Liever een afspraak in een vertrouwde omgeving, zoals thuis? Dan kan dat ook! Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share This