Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek voor hypotheekadvies (ter waarde van € 240,-) is bij mij gratis. Het gesprek is oriënterend en kan bij mij op kantoor of bij jou thuis plaatsvinden. Tijdens dit gesprek krijg je een indicatie van de maximale hypotheek en een globale indicatie van de maandlasten. Ik neem alle tijd voor het gesprek en maak inzichtelijk welke invloed bijvoorbeeld energiebesparende voorzieningen hebben op de inbreng van eigen middelen. Het gesprek geeft je duidelijkheid over mogelijke vervolgstappen zodat je weet waar je in je eigen oriëntatiefase rekening mee moet houden.

Aan de hand van de uitgebreide inventarisatie tijdens het gratis kennismakingsgesprek kan ik beoordelen welk tarief van toepassing is indien je gebruik maakt van het pakket Deeladvies of Advies & Bemiddeling. Het tarief wordt hiermee afgestemd op jouw specifieke persoonlijke situatie.

Kennismakingsgesprek voor starters

De informatie die ik tijdens het kennismakingsgesprek kan verstrekken is een indicatie van de mogelijkheden. Voor starters op de woningmarkt geeft een kennismakingsgesprek voldoende informatie om tot een aankoop over te gaan. Na het accepteren van het bod op je nieuwe woning kun je meteen gebruik maken van het pakket Advies & Bemiddeling. Een deeladvies is in de meeste gevallen niet nodig.

Kennismakingsgesprek voor doorstromers, oversluiters en/of ondernemers

Ben je doorstromer, oversluiter en/of ondernemer? Dan geeft een kennismakingsgesprek een globale indicatie van je maximale hypotheek en maandlasten. Voor een concreet advies, waarbij ik exact je maximale hypotheek en maandlasten kan berekenen, moet ik dieper op jouw situatie ingaan. Want als doorstromer of oversluiter kan bijvoorbeeld de verkoop van de eigen woning, of de afkoop van een kapitaalverzekering een belangrijke rol spelen. Daarom kan er op het kennismakingsgesprek een deeladvies volgen waarin al deze zaken worden besproken en meegenomen in de berekeningen. Kijk hier voor meer informatie over het pakket Deeladvies.

 

Overzichtelijke pakketten

Duidelijkheid geeft financiële rust

Kennismakingsgesprek

Gratis
 • Indicatie maximale hypotheek
 • Globale indicatie maandlast
 • Informatie over mogelijke vervolgstappen
 • Kennismaking met unieke werkwijze

Deeladvies

Verkort advies voor starter en doorstromer
 • Inzicht in risico gedurende looptijd van hypotheek in situatie van overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.
 • Bespreken van rentevast periodes, aflostermijnen en hypotheekvorm.
 • Vóór het kopen van een andere woning duidelijkheid over wat dat exact betekent met betrekking tot invulling en maandlasten, met als resultaat financiële rust.

Advies & Bemiddeling

Afgestemd op de specifieke behoeften en vragen van starters, doorstromers, oversluiters en ondernemers
 • Alles van pakket Deeladvies
 • Maatwerk welke verzekeraar het beste past in verband met overlijdensrisicoverzekering.
 • Offerte van verstrekker en verzekeraar bespreken.
 • Begeleiding naar de notaris toe.
 • Evaluatiegesprek

Contact

Mounestrjitte 17 9247 AM Ureterp

T :  06-40058495

Bestanden

AFM: 12044193  Kifid: 300.016458

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Dan kun je contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Ik zorg er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Advies bij jou thuis

Liever een afspraak in een vertrouwde omgeving, zoals thuis? Dan kan dat ook! Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share This