Referentie 'Oversluiters op de woningmarkt'

Hetty en Henny
Henny:

Ik ken Jeanet vanuit een professioneel netwerk. Vanaf de eerste ontmoeting had ik een prettige indruk van Jeanet.

Omdat wij al 2,5 jaar zonder succes probeerden onze hypotheek over te sluiten, hebben wij Jeanet gevraagd eens naar onze situatie te kijken. Terwijl overal de hypotheekrentes werden verlaagd, bleven wij zitten met een hoge hypotheekrente en hoge maandlasten. Het probleem was dat we een kapitaalverzekering hadden gekoppeld aan de hypotheek. De verzekering werd betaald uit een fors depot welke was gereserveerd uit de overwaarde van de vorige woning. Achteraf bleek dit een woekerpolis te zijn.

Na alle gesprekken met onze bank, verschillende hypotheekadviseurs en assurantietussenpersonen was het gesprek met Jeanet een hele verademing. Waar niemand een oplossing kon bedenken voor onze situatie, had Jeanet meteen een route voor ogen. Ze is alle mogelijkheden gaan onderzoeken en dit heeft geresulteerd in een succesvolle oversluiting. Onze maandlasten zijn fors gedaald en we hoeven ons in de toekomst geen zorgen te maken over de hypotheek.

Jeanet heeft er alles aan gedaan om een goed inzicht te krijgen in onze huidige situatie en naar welke situatie we toe wilden. Naast dat ze vasthoudend en vriendelijk is, is ze echt ongelooflijk ervaren en weet ze heel veel. Bovendien heeft ze een uitstekend professioneel netwerk met wie ze kan overleggen. Ik heb nooit iets gesnapt van hypotheken, maar Jeanet heeft alles zo duidelijk uitgelegd, dat ik samen met mijn vriendin Hetty gefundeerde beslissingen heb kunnen nemen.

Hetty:

Jeanet was echt heel betrokken. Voor mij kwam dit in een periode dat ik herstellende was van een herseninfarct. Ik had moeite met mijn spraak, maar Jeanet was hier heel begripvol en zorgzaam in. Dat wil ik hier graag benadrukken: Jeanet heeft oprechte aandacht voor de mens achter de hypotheekaanvrager.

Wat ik ook echt in haar waardeer is dat we op sommige punten konden afwijken van haar advies, omdat ze duidelijke alternatieven schetste. Alles werd in heldere bewoordingen uitgelegd. Ik heb het hele proces ervaren als een volwaardige samenwerking waarin zij de deskundige was.

Jeanet is authentiek, ze valt samen met wie ze is. Practise what you preach…dat is op Jeanet van toepassing. Wij vinden dat ze het geweldig heeft gedaan.

Hetty en Henny

Oversluiters op de woningmarkt

Contact

Mounestrjitte 17 9247 AM Ureterp

T :  06-40058495

Bestanden

AFM: 12044193  Kifid: 300.016458

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Dan kun je contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Ik zorg er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Advies bij jou thuis

Liever een afspraak in een vertrouwde omgeving, zoals thuis? Dan kan dat ook! Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share This