Referentie 'Starter op de woningmarkt'

Tieneke

Als starter op de woningmarkt heb ik net mijn eerste woning gekocht. Er komt heel veel op je af, zeker als je alleen bent. Het was een erg vertrouwd gevoel dat Jeanet alles voor mij regelde.

Ik ging blanco het proces in, wist helemaal niets van hypotheken en wat daar allemaal bij komt kijken. Ik heb meerdere gesprekken met Jeanet gehad. Steeds ging ze wat verder op de materie in. Jeanet legde alles heel helder uit en herhaalde het desnoods een paar keer, tot alles mij volledig duidelijk was. Daardoor kon ik met een zeker gevoel de juiste beslissingen nemen.

Waar ik heel blij mee ben is dat Jeanet met mijn werkgever heeft geregeld dat ik versneld een contract voor meer uren kreeg. Met de hogere leencapaciteit die daardoor ontstond, had ik geen startershypotheek meer nodig. Jeanet heeft gesproken met mijn werkgever en een concept van de benodigde verklaring gemaakt.

De korte lijntjes, de appjes bij veranderingen en het persoonlijk contact waren heel fijn. Jeanet is mee geweest naar de eindcontrole (voor passering) en naar de notaris. Bij de eindcontrole bleek er waterschade te zijn en Jeanet adviseerde mij om niet te tekenen voor akkoord. Zij gaf aan dat de woningbouwvereniging, waar ik de woning van kocht, het probleem eerst moest oplossen. Zelf had ik dat niet geweten, dus dit was een erg waardevol advies. Al met al ben ik erg blij dat Jeanet me door het hele proces heen heeft geleid.

Tieneke

Starter op de woningmarkt

Contact

Mounestrjitte 17 9247 AM Ureterp

T :  06-40058495

Bestanden

AFM: 12044193  Kifid: 300.016458

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Dan kun je contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Ik zorg er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Advies bij jou thuis

Liever een afspraak in een vertrouwde omgeving, zoals thuis? Dan kan dat ook! Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Share This